OVO Ledendag 2021

Op 9 september a.s. organiseren wij voor de eerste keer een ledendag, een dag gevuld met orthopedische workshops en kennisoverdracht.

De dag is enkel en alleen toegankelijk voor de leden van OVO-Nederland en de toegang is gratis. (Er is wel een borg vereist om je deelname te kunnen waarborgen.)

In Congrescentrum 1931 in Den Bosch zullen er onder begeleiding van diverse firma’s fysieke ‘hands-on’ workshops plaats vinden. Om de ledendag coronaproof te maken is het aantal deelnemers beperkt tot 70 personen en zullen deze opgesplitst worden in kleine groepjes en verdeeld over verschillende ruimtes.

Het programma en de deelnemende firma’s zullen later bekend worden gemaakt. Hou hier voor onze site en Facebookpagina in de gaten.

De ledendag is in het leven geroepen als dank aan onze leden en zal indien een succes een jaarlijks terugkerend evenement worden naast ons jaarcongres.

Natuurlijk verzorgen wij, zoals je van ons gewend bent, een lunch en diverse pauze momenten met wat te drinken en een lekkere snack.

Inschrijven kan hier en loopt via congresbureau Ecxel. Ben je nog geen lid, maar wil je wel deelnemen, dan kun je je eerst aanmelden voor een lidmaatschap via deze link.