Jaarcongres 2021 verplaatst

Let op: de datum van het OVO jaarcongres is gewijzigd.

Het OVO congres van 2021 zal plaatsvinden op 7 en 8 oktober 2021 op een nader te bepalen locatie.

In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om het jaarcongres plaats te kunnen laten vinden aan het begin van het nieuwe jaar. Echter door alle perikelen rondom COVID-19 kunnen wij het congres niet veilig door laten gaan in februari. Er is om die reden dan ook besloten om het te verplaatsen naar later in 2021.

Zodra er meer informatie is volgt er zo spoedig mogelijk een update.

OVO en OK Visie gaan samenwerken

De OVO is trots op haar nieuwe partner, OK Visie.

OK Visie is dé portal voor OK nieuws en blogs.

Wij geloven erin dat je door samenwerken elkaar versterkt.

Onze leden kunnen hun ervaringen op orthopedisch gebied via de site en krant met OK visie lezers delen en wij houden iedereen via OK Visie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op orthopedisch gebied.

Dus wordt ook lid van de facebookpagina van OK visie

Foto van het gehele bestuur en Ingrid Hummel, redacteur van OK visie tijdens het jaarlijks OVO-congres.

HeraeusCare®

HeraeusCare® – automatiseert uw klinische zorgpad

HeraeusCare® is een nieuwe web-gebaseerde digitale oplossing, ontwikkeld met als doel om de zorgrelaties tussen ziekenhuis en uw patiënten te optimaliseren. Het systeem bestaat uit een dashboard voor het ziekenhuis en een App voor de patiënten, die real-time onderlinge interacties mogelijk en zichtbaar maakt.

Uw beeld – het dashboard                             Beeld van uw patiënt – de App

Wij creëren een geïndividualiseerd zorgpad, dat specifiek aangepast kan worden aan de behoeften en de situatie van uw ziekenhuis. HeraeusCare® centraliseert en automatiseert de interacties tussen ziekenhuis en patiënt vanaf opname tot en met de herstelperiode. Tijdens dit proces worden de contacten met de patiënt continue op digitale wijze gemonitord. Hiermee kan men adequaat inspelen op de specifieke patiëntsituatie.

 

Geïnteresseerd? Contact HM.bo-Benelux@heraeus.c